Stikkordarkiv: oppgradering

Velkommen til ‘nye’ Ford Club Norway

Som sikkert de fleste har fått med dere allerede har vi hatt nedetid på grunn av oppgradering av vår webserver denne uken. I realiteten er det ikke ‘bare’ en oppgradering som har skjedd bak i kulissene, vi har nemlig jobbet intenst med å få klar vår ‘nye’ klubb, Ford Club Norway. Tanken og diskusjonen bak navnbytte samt oppgradering av websidene ble allerede bestemt at skulle gjennomføres på styremøtet vi hadde høsten 2009, og nå er vi endelig i mål. Det har krevd en god del arbeid for å få dette til, blant annet så har det vært endel administrative ting som ikke ble overført til de personene som har tatt over roret senere. Dette har vært den største utfordringen i tillegg til å kunne tilby et oppegående og velfungerende innmeldingssystem.

Bakgrunnen for navnbytte fra ‘Ford Motorsport Club Norway’ til ‘Ford Club Norway’ er av den enkle grunn at vi ønsker å nå ut til alle som både eier eller er interessert i Ford. Vi har lenge følt at ‘motorsport’-navnet kan skremme og misvise nye medlemmer, vi er en Ford-klubb som ønsker alle folk med en interesse for ‘Den Blå Oval’ velkomne. Strengt tatt driver vi ikke med noen form for motorsport heller. I tillegg er Ford Club Norway et kortere og mer nøytralt navn – Ford Motorsport er en internasjonal merkevare.

Utover navnbyttet, ny hovedportal og oppgradert diskusjonsforum er klubben den samme – vi er fortsatt de samme som sitter i styret og alle har tro på at klubben etterhvert vil løftes til et nytt nivå gjennom disse endringene. Vi håper de fleste vil sette pris på den ‘nye’ klubben samt se på de nye websidene som en positiv forbedring fra tidligere. Foreløpig er ikke alt på plass men dette vil dukke opp fortløpende i dagene fremover, vi håper selvsagt på forståelse for dette i overgangsfasen. Den nye portalen vil etterhvert fylles opp med nyttig info og ferske nyhetsartikler, en ny clubshop er også rett rundt hjørnet.

Forumet har forøvrig blitt oppgradert fra Invision Power Board (IPB) 2.3.6 til 3.0.5, og som dere ser har det ført til et nokså annerledes brukergrensesnitt og endel ny funksjonalitet. Vi anbefaler at alle bruker litt tid på å utforske og sjekke ut det nye forumet nå i begynnelsen slik at dere blir raskere kjent med det. Til info så har hele forumstrukturen blitt konvertert så alle poster, innlegg, bilder, brukerinfo osv. er med fra tidligere.

Vi ønsker alle velkommen til Ford Club Norway og håper dere vil like de nye endringene vi har gjort.