Stikkordarkiv: klubbstand

Ford Club Norway deltar på Oslo Motor Show

29. – 31. oktober 2010 arrangeres Oslo Motor Show, en messe som blant annet samler områdene motorsport, gatebiler, amcar, lastebiler og sykler under et og samme tak. Showet arrangeres i samarbeid med Fabas, som gjennom 30 år har opparbeidet seg en unik kunnskap ved gjennomføringen av Custom Motor Show/Bilsport Performance i Elmia, Sverige.

Med sin bransjekunnskap og sitt nettverk står Fabas som garantist for de beste, råeste og mest spennende showbiler, sykler og øvrige objekter til showet. De skal også lage publikumsvennlige konkurranser og kåringer innenfor forskjellige grupper.

Oslo Motor Show skal i tillegg til showobjekter presentere leverandører av rekvisita og tjenester til motormiljøet. Samtidig skal klubber og klubbmiljøer være en synlig del av arrangementet.

I denne forbindelse vil Ford Club Norway være representert, og du er hjertelig velkommen til å besøke vår klubbstand som forøvrig har nummer D03-37. Tre heftige Forder vil stå utstilt på standen, og vi med en gang fastslå at det vil definitivt være verdt turen. Mer info rundt vår deltagelse på messen kommer.

Se også nettsidene til Oslo Motor Show.