Jump to content

Lima 2.9L strokermotor. Tromsø


and

Recommended Posts

Grisetøft!!!!

Rart at fler ikke har fått øynene opp for disse Limamotorene. Er kanskje litt med begrenset tilgang på motorer som gjør det. Til info så er Mazda sin 2,5 liter bensinmotor egentlig en Limamotor. Ble brukt i Ranger(Ford) og Mazda picuper på slutten 80 tallet og utover i 90 tallet men er usikker på om den ble levert i Norge, både som Mazda eller Ranger 2,5 bensin. Snakka med en Mazdaforhandler for noen år siden og han mente at det ble levert noen B2500 pickuper med Fordbensinmotorer i Norge men han hadde aldri solgt noen. Motoren kan ikke sammenlignes med Mazda B2200/2600 bensinmotoren bare så det er skrevet.

Ford Tempo som det ble levert et fåtall av i norge har faktisk en tverstillt Lima 2,3, eller så er det i Norge levert Mustang, Thunderbird og andre mindre Forder/Mercury med denne motoren, dog kun som 2,3.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Volvo topp på lima motorene er jo ikke akkurat ukjent. Har ikke hørt 8v har vært brukt før. Men en 531 EVO topp lover godt kjørbart register :)

- 98 Pajero 2800 GLS, bruksbil/trekkbil.- 97 V70, x-bruksbil/traktor.- 84 Mod. Sierra GL, X-bruksbil, isbanebil nå, med bakstillinga opphengt i alu foringer og snart NA trimma motor :D

-200 Tahoe 5.3 LT, LPG drift.
- Diverse Megasquirt prosjekter.
- 87 Sierra sedan Cosworth 4x4, T34 kulelagra hybrid. Har veket til fordel for 98 Mustang SVT Cobra.
- Cossie4x4 LE delebil, og annet til salgs.

Youtubekanal

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...