Jump to content

elektrisk nøtt


Guest EiRiK

Recommended Posts

Hei. Bilen driver å blåser sikringa til insprutet. på lokket står det at det er sikringa til INJ. Regner med at det står for injection. Noen ideer hvorfor den driver å går. Et par timer før den gikk begynte den å få for mye bensin. Har vært plaget med at den får for lite ei god stund no. Så stilte jeg ned blandinga, å da gikk den kjempegodt. Men så begynte sikringa å smelle. Tyder jo på at det var en el feil som gjorde at bilen gikk dårlig til å begynne med. Men siden den plutselig helt av seg selv ble bra igjen, åsså begynte å sprenge sikringer syns jeg dette var litt snodig. er nesten helt grønn på det elektriske med bilen. Noen ideer?

Link to comment
Share on other sites

hm. hadde det litt travelt med den ja :D Det er en 88 Ford Escort Rs Turbo. Rød. Lite modifikasjoner gjort. Men har vært en type alarm montert å røska ut av forrige eier. Så ledningsnettet mitt kunne vært bedre for å si det slik.

Link to comment
Share on other sites

den går ikke umiddelbart nei. Kan kjøre en fire fem meter før den går igjen. Prøvde den ikke lenge nok på tomgang til at den gikk. Men den sto ¨å gikk hvertfall et min før jeg satt meg inn å prøvde å kjøre. Kjørte på en litt humpete vei når det skjedde. så jeg regner med at noe har kortsluttet, aner bare ikke hvor jeg skal se. Er helt grønn på koblingsskjema å el greier. Grunnen til at jeg trudde at blandingen kunne ha noe med dette å gjøre var fordi: plutselig begynte bilen som hadde et eller annet galt med inj. systemet, som gjorde at den ikke fikk nok bensin å gå bra igjen. Men så kort etter så begynner sikringen å gå. virker som det er en sammenheng. Men som sagt, er helt grønn på dette området med ledninger å strøm:(

Link to comment
Share on other sites

Guest RsTurboKim

I reperasjons boka til "HAYNES" så er hele ledningsnettet ditt ført opp i et koblingskjema..

Kjøp deg en sånn bok så kanskje du finner ut av noe da..

Link to comment
Share on other sites

har den haynes boka. Skjønner ikke noe av et koblingsskjema jeg... Bensinpumpa er kun et år gammel. Kjøpt ny hos mekonomen i fjord.

 

Skal prøve å kjøre pumpa manuelt da. med et eksternt batteri.

Link to comment
Share on other sites

Testa littegrann nu. Det kommer ikke strøm bak til bensin pumpa. Ser ut til at releet fungerer fint. Men det er ikke kontakt mellom de to polene i sikringsboksen. Får signal fra plussen, men ikke fra jord i sikringsstikket. Noen som vet hvordan av ledningene på pumpereleet som skal ha strøm. å hvilke som skal ha jord? Fant tre ledninger med strøm... Å hvordan får man av sikringsboksen?

Link to comment
Share on other sites

No er det ikke spenning i stikket til sikringsholderen lengre, var det jeg mente. Er røket ei ledning en plass mellom pumpe og sikringsboks. Jeg får lys i prøvelampa på den ene siden av sikringsstikket men ikke på den andre. Skulle gjerne ha tatt av sikringsboksen så jeg kan se om det er noe i selve boksen som har smeltet.

Link to comment
Share on other sites

fant feilen. Var bensinpumpereleet. Var sikker på at det ikke var det, siden det ble kjøpt nytt i fjord. ;Men har jo hørt at den bilen spiser releer til middag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...