Jump to content

Sierra coupe


VDtuning

Recommended Posts

Lurer på hvordan reglene er for sierra coupe når det gjelder fuelcell og batteri baki på bane (våler ,feks før å poengtere att det ikke er snakk om bilcross)

brannvegg osv??

også regler om bur?

 

takker for svar !!

Bedre med en liten kjapp en , enn en stor slapp en..

Link to comment
Share on other sites

all veske skal vere avskilt fra cupe. batteri skal vere i kasse. fuelcell skal vere i kasse ellers må du ha godkjent safty tank( er tank i tank og sperre ventiler+++) koster for bortimot 8-10lapper for ein sånn tank til insprøyting.

bur er egne regler for selvbygger bur og egne regler for fia godkjente bur, så må finne ut kor mye du skal legge i det. selvbygger bur får du vel kjøpt rørdelene for rundt 3lapper ferdig bøyd og grovkappet, så må finskjere å tilpasse skjøyter i bil.

trehjulsykel

Link to comment
Share on other sites

Batteriet kan du bare sette i en kasse så er den grei. Du får som sagt fuelceller som er godkjente for innvendig bruk med lufting ut av kupeèn. Eller så kan du lage en kasse/ramme under bilen du setter en vanlig fuelcell i. Så en som hadde gjort det i en prosjekttråd her inne, men husker ikke hvem. Kan være kjekt å se hvordan andre har løst det og lage seg noen ideèr utifra det.

'78 Ford Escort Mk2 Gp.2 spec. med YB maskinist

 

eb00ad32.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...