Jump to content

Merkemesterskap Autoslalom/SS2 Gardermoen 25-26juli.


351RS

Recommended Posts

På vegne av Porsche Club Norge vil jeg med dette invitere dere til et merkemesterskap på Ringbanen v/Gardermoen. Vi snakker da om lørdag 25 og søndag 26 juli.

 

Det endelige programmet vil være klart i løpet av uken, men i grove trekk snakker vi om følgende:

 

Lørdag - Fokus på å få kjørt så mye Autoslalom som mulig - ingen konkurranse . På søndag blir det kjøring fra morgenen av som avsluttes med en "merke cup"!

 

PCN utfordrer da andre klubber til å sende 5 representanter hver som skal forsvare egne merker.

 

På lørdagen vil det også være muligheter for kvalifisering utover merkeklubbenes kandidater. Her vil de 5 kjappeste uten slik tilhørighet bli tilbudt et såkalt WildCard til søndagens konkurranse.

 

Vi snakker da om en konkurranse som går ut på å navigere rundt en predefinert bane, satt opp vha kjegler. De fleste merkeklubber arrangerer en eller annen form for fartskonkurranse som dette, og nevnte SS1 på Gardermoen er av de fleste regnet som en "benchmark". SS2 (en videreutvikling av denne) er den vi vil bygge denne konkurransen rundt. (legger ved en illustrasjon av SS1 lengre ned, som referanse).

 

Porsche Club Norge stiller da med topp utstyr. Vi har TagHeuer måleapparat koblet direkte til PC. En 42" storskjerm som viser oppdaterte resultatet, samt et LED display på 25x100 cm som viser aktuell tid. Dette bidrar til at også tilskuerene kan følge godt med. Arrangementet blir gjennomført av en godt samkjørt gjeng med mye erfaring. Videre, alle som stiller må løse dagslisens (gjennom NBF). Arrangementet er således 100% legalt, og representerer en sikkerhet for tilskuere og deltagere gjennom at alle da også er forsikret.

 

Deltageravgiften, pr dag vil bli 250,- + NBF lisens (150,-) pr fører.

 

Så utgangspunktet for en fantastisk motorhelg er absolutt til stede Har dere forslag eller ønsker så er nå tiden å fremme disse. Videre, PCN ønsker å skape litt blest rundt klubbene, miljøet og selve arrangementet. Tidligere Autofil

(nå: Broom) vil lage en liten sak om dagen.

 

Så langt har vi bl.a. invitert følgende klubber (se nedenfor). Det er riktig nok ikke plass til samtlige, men de første 8 klubbene som bekrefter at de stiller med 5 representanter (bindende påmelding) vil få allokert en plass.

 

Alfa Romeo Klubben BMW Klubben Corvette Club Norge Ferrari Klubben Ford Motorsport Club Girls Go Fast Impreza Drivers Club Norsk Lotus / Caterham Register Opel Motorsport Club Saab Turbo Club Toyota Sportsbil Club VW-Audi Klubben Samt Norsk Sporstvogn Klubb

 

Håper på kjapp og positiv tilbakemelding.

 

Mvh

 

Frode

Porsche Club Norge

 

 

Vi fikk denne mailen idag.

 

Hadde ikke dette vært moro?

 

Her trenger vi altså minst 5 Forder som kan vise hvor skapet kan stå. Er det noen som føler seg kallet??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...