Jump to content

Hjulbuer. Veng Eller Klokkerholm


Scorpio90

Recommended Posts

Delene fra veng har en stygg uvane å ruste j.... under det svarte "beskyttelses" laget de kommer med.

 

Dette laget er vel bare en hinne som skal forhindre rust under transport? Hvordan er kvaliteten på delene fra disse forhandlerene. Ser de bruker akkurat de samme bildene på de produktene jeg skal ha? Får Veng deler fra Klokkerholm eller omvendt?

Link to comment
Share on other sites

Guest LaLinea

Har fått med meg at Veng sine deler ha en tendens med dårlig passform men forskjermen jeg fikk til XR'n fra Veng passa veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

Her er det blanda drops. Jeg har både gode og dårlige erfaringer med veng. Har det ikke passa, så har jeg fått det til å passe.

Men ang, kvaliteten så er nok den nokså lik fra veng og klokkerholm. Men hjulbuer fra veng har jeg ikke hatt problemer med

 

Les, granada og escort

Link to comment
Share on other sites

Satser på at det er ganske lik kvalitet på disse leverandørene da. Er det noen andre leverandører som er å anbefale? Noen som vet hva en hjulbue koster orginalt hos Ford? (eller er det sånn at Ford også får deler fra leverandører som Veng og Klokkerholm nå?)

Link to comment
Share on other sites

Veng å klokkerholm har ingått eit sammarbeid å slått sej ilag meina ej på....får masse karosseri deler fra veng å har aldri hatt en klage på dei delene ej har solgt fra veng....står ofte klokkerholm på deler vi bestiller fra veng ganske ofte...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...