Jump to content

oppdaterte bilder av senking+ div


Guest Woodpile

Recommended Posts

Guest Woodpile

]Her kommer nye bilder etter senkingen. Er kjøpt på senk.no. Skal senke 60/40 på papiret, ble lavere bak men ikke så mye som jeg trodde framme. Noen som syns den ser segen ut bak? Personlig synts jeg at det ble perfekt, forhold mellom framme og bak. Men kansje jeg ser dårlig , eller ikke vet hva jeg prater om :D :D Legger også ut bilder av det nye interiøret. Byttet 4 stk dørtrekk og framstoler og bakstoler.

Meget behagelig å sitte i. Ang senkingen så ble bilen sykt stiv he he. Men ikke stumpete å kjøre med, da det var kortere dempere med i kittet.

Sjekk bak, ikke mye plass mellom dekk og skjerm, men alt går. Har hatt full bil, med bagasje og ingenting subber nedi. Fartshumper går også uten problemer. Kan vel ikke annet en anbefale dette settet så langt. Jamex fjærene med gule Koni som jeg har prøvd før, subba nedi overalt, der det var litt ujevn vei :angry: Der merker jeg ihvertfall stor forskjell, i forhold til før.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Woodpile
Link to comment
Share on other sites

Guest Netprod

Var lekkert det der! :) Hvor fikk du tak i interiøret der, og hva ga du for stolene + dørtrekkene? Er på utkikk etter recarointeriør selv, men helst med delskinn som i st200..:D

Link to comment
Share on other sites

Guest Woodpile

Har vært på utkikk etter delskinn interiøret i lang tid. Men er totalt umulig å finne. Har prøvd både i sverige og danmark. I fjor var det en høgger i sverige som hadde dette liggende. Men var for sen med å hente, så det ble solgt. Da var prisen med dørtrekk 8500 sek. Har siden da hatt en etterlysning ute på bildelsbasen.se men enda ikke fått respons.

Disse jeg har nå, har jeg ikke sett før. Så ble litt overrasket da jeg fikk tilsendt bildene. Men nå var jeg så lei av å leite at jeg slo til. Ga 4000.- for baksete, dørpaneler,den dingsen oppå midtkonsollen, og framstolene :lol:

Var billig med tanke på hvor vanskelig dette er å få tak i. Men lykke til, kansje du har flaks du å. Sto faktisk til salgs på finn.no men det var en annonse uten bilder. Sto en liten linje nederst om recaro i en mondeo så ringte. Har tidligere stått i en v6 Ghia lux. Er det noen andre som har sett disse stolene før? Jeg har ihvertfall bare sett det i delskinn.

Link to comment
Share on other sites

Guest Netprod

Okei, da har du jo gjort et skikkelig røverkjøp:) Har vært på leting selv ganske lenge nå, men finner ingenting.. Eneste løsningen er kanskje å bare kjøpe seg en st200:D:P Jeg har heller aldri sett de setene før, har bare sett de i delskinn.

 

Btw, hva viser den kjørecomputeren av informasjon egentlig? Har tenkt tanken om å kjøpe en sånn, men vet ikke om det er verdt kronene?

Edited by Netprod
Link to comment
Share on other sites

Guest Woodpile

varsler følgende: slitte klosser,åpne dører,med service,lite kjølevann, glatte veier,defekte lyspærer og at det er lite spylerveske. Dette er den lille kjørecomputeren. Den store er der klokka sitter orginalt. Lurer litt på om den store bare er til å koble på? Dvs ligger ledningsnettet klart hmm. det er vel det meste vist jeg ikke husker feil. Morro om noen har info ang interiøret. Var dette noe du kunne velge som + pakke til V6 Ghia+? Hadde vært morro å vite. Skjønner at det ikke er mange som har sett dette før.

Edited by Woodpile
Link to comment
Share on other sites

Guest Woodpile

Ja ble det grønne settet med kortere dempere. Som nevnt tidligere i tråden så funker det utrolig bra :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest HUGO

Bilen din er sikkelig porno! Jeg personlig syns stasjonsvogner er kjedelige uannsett, men denne ser fet ut :D Eneste jeg ikke liker er treverk i dashen (personlig smak). Treverket matcher dårlig med recarosetene (fete!). Senkingen ble jo temmlig jevn og passe lav.

Link to comment
Share on other sites

Guest Woodpile

var samma treverket i mondeoen som setene sto i orginalt. Er jo standard på Ghia. Har tenkt på å få noe uten treverk. Men må da bytte ratt+airbag i rattet osv ble for mye pes. Og airbag til rattet koster noen høvdinger. Så lot det være slik. Er vel smak og behag som du sier. Er blitt vant til det og tenker ikke mere over det :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest Woodpile

Datoen er feil :D Har ikke lagt inn riktig dato og klokkeslett. Og ja wunderbaumen er knekt nederst. G kreftene under "akselreaksjon" tok knekken på den he he. Nei fra spøk til revolver, vet ikke helt hva som har skjedd der. men det kommer en ny om ikke lenge :P

Noen som mener jeg kansje bør fjerne terningene? Er litt usikker, ble hengt opp i forbindelse med råneturen til Strømstad. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Synes bilen din er utrolig flott, skulle bare mangle da, er vel norges mest påkosta mondeo. Du har ikke tenkt på å melde deg på som månedens bil da, jeg tror du har rimelig god tjangs på den :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Guest Woodpile

Da har jeg sendt inn bilen min som kandidat tiil mnd bil. :rolleyes:

Vet ikke om det er noen mondiser som har vært på the wall of fame før?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...