Jump to content

Lurer på å handle meg Cosworth


RS|Stian

Recommended Posts

Flott bil! Med nice price på Cosforsikring er det bare å handle. Behold Dohcen som bruksbil. Den har jo 4x4 til vinter og snø.

 

Ikke tenk på Cosworth som en bil, men heller en hobby som båt, seilfly eller snøscooter. Egentlig helt unødvendig, og brukes jo minimalt i forhold til kjøpskostnaden.

Link to comment
Share on other sites

Har forsåvidt bestemt meg nå, jeg tar bilen hvis det ordner seg med lån og forsikring. Regner med å få i orden det i løpet av neste uke. Kan beholde skiltene på begge bilene ut året. Jeg kommer til å bli vrang å ha med å gjøra hvis lån eller forsikring skal ødelegge Cosworth-drømmen min :(

 

Husker drømmen om Cosworth starta når jeg var 16/17 år, hadde sommerjobb hos bilpleie-firmaet til fettern min, og både han og en kollega hadde hver sin vingebil (moonstone blå og hvit). Glemmer aldri den gangen da vi tok oss en tur i lunsjpausa med den hvite, jeg var helt frelst etterpå. Endelig er det kanskje min tur B)

Link to comment
Share on other sites

heh.. var vel 14-15 år da jeg fikk min store RS a-ha opplevelse.

 

hadde vært å handla på butikken et par km hjemmefra. På butikken støter jeg borti broren til en kamerat (zr50sl).

 

På den tida var det RST som gjaldt for Leo - og den bilen hadde jeg mildt sagt hørt mye om.

 

Ergo, frekk som jeg er ba jeg om å få sitte på hjemover da det var samme vei.

Med det samme ladetrykksnåla passerte 0 og trykket steg, hjula spant, det smalt flammer fra eksosen og huet mitt kjentes ut som det satt i baksetet var jeg solgt. Da måtte det bli cosworth - siden dem er enda bedre en RST.

 

mao: neste gang denne hobbyen koster meg enda ei skjorte og den andre armen: LEO - JEG VET HVOR DU BOR :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Da har vi fått tilbud på forsikring, ca. 7700 på Cosworthen med delkasko på fatter. Ikke så halvgærnt det vel? Siden vi ikke kunne forsikre kun en bil fikk vi pris på samtlige 3 biler og hus. Forsikringa på den jeg har nå blei faktisk nesten 1000kr billigere også.

 

Høres jo bra ut dette her :)

Kjøp Cosworth'en du, du kommer ikke til å angre ;)

Kristian Løvland----------1989 Ford Sierra Cosworth 2wd Wolf               Prosjekttråd her
 

Link to comment
Share on other sites

så bytt fra Vesta.

 

skal ikke være noe som helst problem for en voksen mann å få forsikra cossi!

 

Jeg er 22 i april og betaler 7600 for delkasko på min med 30% bonus.

Det med fører under 23, 8000km, 4000 egenandel, garasje og alarm.

 

MAO: Stikk ned på de lokale kontora å krangle litt på prisa... En totalkunde er noe dem burde slåss litt for mener jeg...

Link to comment
Share on other sites

Tok en telefon til Gjensidige i dag og forhørte meg om forsikring. Siden det var et krav om at jeg måtte ha 3 forsikringer fikk jeg et tilbud på bil, person- og reiseforsikring. Med delkasko, 12000 i kjørelengde, fører på 23 år og egenandel på 4000 kom prisen på 12500 i året, og det på meg med startbonus på 20%. Fikk tilsendt papira på mail og fikk navnet på personen jeg pratet med, så jeg har alt svart på hvitt. Detta er vel et sinnsykt bra tilbud?

Link to comment
Share on other sites

Det er jo vanvittig billig synes jeg... :) Ikke lest lenger opp.. men er dette en bil du har kjøpt?... Med tanke på om bilen er origianl/ombygd osv osv...

Men for 12500 kunne jeg og klart å ha en cossie :)

Link to comment
Share on other sites

Har ikke kjøpt bilen nei, men det er like før nå trur jeg. Bilen er ombygd og er godkjent som Cosworth i vognkortet. Hvis jeg ikke husker helt feil var det to eiere på bilen før den blei ombygd i 97/98. Siden det har nåværende eier hatt den. Ikke nok med at det er et bra tilbud, men da får jeg opparbeidet meg bonus, har en grombil og i tillegg person- og reiseforsikring :)

Link to comment
Share on other sites

Klarte ikke stå i mot fristelsen nei.He-he.... Bytta fra vesta til Gjensidige og prisen på forsikringa på Cossien gikk ned til 5000.- i året med delkasko.Lurt å sjekke litt.

Sierra Cosworth 92 evighetsprosjekt

Link to comment
Share on other sites

Guest jornhan
Hehe, du sier noe der gitt :P Takk for alle gratulasjoner, det varmer :blush: Skal få tatt noen bilder snart.

 

Grattis og velkommen inn i ett fint cosworth miljø.Sleng ut fler bilder av den pene cossien du har kjøpt så fort som mulig så vi kan se hvordan motor,innteriør og div ser ut.

Link to comment
Share on other sites

Guest cosworth 90

GRATTIS!!!! Ve nøyakti hvordan du har det nå.....Herli feeling ikke sant :D Hadde store vanskliheter med å sove den første uka jeg hadde min.Vurderte å flytte ut i garasjen i en kortere periode bare for å se på den heeele tia :lol:,man det dabba lissom av til slutt da...heldigvis hehe.

Nydli kjerre!Sleng ut bilder :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Takk takk, det føles godt å komme inn i Cosworth-miljøet :) Har jo sikla på cossie siden jeg var 16/17 år og endelig eier jeg en selv. Har først planer om å bytte ut de org. demperne og fjørene med noe annet. Lurer på Bilstein-dempere og H&R eller Eibach-senkesett. Funker dette bra sammen? Lurer på også å bytte ut org. mappen med en 3 bar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...