Jump to content

Problem Med Bil Etter Fylling Av Bensin..


Guest hps

Recommended Posts

fylte søndag full tank på bilen.. hadde vel ca 10-12 liter igjen på bilen før fylling.. dobbeltsjekka at det var 95 eg fylte og sjekka også seinere med kvittering..

 

kjørte et par km etter fylling og plutselig begynte bilen å rykke (akkurat som om når man er nesten tom for bensin...) snudde då og kjørte mot bensinstasjonen.. kom meg ca 500 meter før bilen stoppa.. der ble eg stående i 10-15 min uten å få start.. fikk plutselig start og kjørte til nærmeste bensinstasjon.. kjøpte kondensmiddel og fyllte på etter råd fra pappa som jobber på ford.. lot bilen stå i 20 min før eg starta og kjørte videre. regna med alt var bra då... den gikk en liten km før det samme skjedde.. rykking og bilen stoppa.. parkerte bilen et par timer og gikk å så en fotballkamp på pub. håpte at alt skulle være bra når eg kom ut.. fikk start og begynte å kjøre.. kjørte oppover noen bratte bakker for å prøve å få bilen litt varm.. klarte å kjøre 3-4 km og kjørte inn på en parkeringsplass. der stoppa bilen.. fikk etter en stund start og lot den stå å gå litt på tomgang. gikk fint noen min, men så skjedde det samme og turtelleren gikk opp og ned som en jojo.. så stoppa bilen igjen... kom oss etterhvert ut i hovudveien og trilla nedover.. når vi kom ned prøvde vi noen ganger til å få start.. fikk det, men den stoppa etter en stund på samme måte som før.

 

taua til slutt bilen hjem og lot den stå i garasjen til dagen etterpå..

 

dagen etterpå kjørte eg den ut av garasjen.. den starta lett og lot den stå på tomgang ute i ca 15 min.. kjørte så på jobb, men etter 3 km skjedde det samme igjen.. rykking.. men bilen stoppa ikke.. så kjørte og parkerte den utenfor ford.. som kun var 500 meter unna :)

 

 

Prøvde den igjen i dag.. fikk start, men samme skjer.. prøvde ikke å kjøre denne gangen.. så langt kom ikke vi..

 

har skifta bensinfilter, men det hjalp ikke..

 

noen som har opplevd noe lignende?

 

er en ford escort kombi 94 mod.

Link to comment
Share on other sites

bensin rele.. ganske sikkert...

er typisk at den soter fælt og stopper og starter når det er like før det går...

visst ikke kan det være fordeler feil, villa sjekka rele først, eventuellt om du hører bensin pompa gå når du prøver å starte den rett etter at den har stoppa...

Link to comment
Share on other sites

Guest Excaliburzz

Samme problemet som jeg hadde på sierran engang dette!

Da prøvde jeg alt; Hadde på kondensfjerne, skifta plugger, fordelerlokk/rotor, pluggledninger, coil, luftfilter, bensinfilter og bensinpumpe, men ingenting hjalp.

 

Visste seg til slutt at det var bare mye vann på tanken, så jeg tok ned tanken og tømte den og spylte ut av den, lot den tørke og monterte den igjen så ble alt bra. :)

Link to comment
Share on other sites

akkurat som mopeden min d der.. og eg har ikke funnet feilen endå.. e jo ikke bensin pumpe og sånn der.. noen forslag?? skulle ha solgt driten for lenge siden :P :( :ph34r:

 

 

åssen moped er det da?

trim?

 

Var en rimelig dreved pidde skruer i mine tidligere dager... har noe stående enno, som skall gåes over før det selges... kan suzuki tsx/rmx ut og inn mer eller mindre :P

Men du får prøve meg

Link to comment
Share on other sites

åssen moped er det da?

trim?

 

Var en rimelig dreved pidde skruer i mine tidligere dager... har noe stående enno, som skall gåes over før det selges... kan suzuki tsx/rmx ut og inn mer eller mindre :P

Men du får prøve meg

E en mt5 dette då.. full trim før. no må eg bruke orginal forgasser forde eg har klart å rote vekk noe deler til trim gasseren... men men.. d har jo ikke så mye med saken å gjøre.. .

eg har skylt gjennom tanken.. byttet kran.. renset forgasseren x antall ganger.. men den forsetter å kuke seg.. skjønner ikke den drit..

Link to comment
Share on other sites

Fylte du på shell? I så fall er det nok garantert kondens ;) Har hatt kondens på tanken tre ganger etter jeg har fylt på shell! Ikke å anbefale i disse tider. Prøv med mer kondensfjerner og fyll tanken helt opp. Kan hende det hjelper.

2008 Ford Mondeo 2,0 Tdci Ghia

1990 Ford F-250 4x4 Diesel Lastebil

1982 Ford Granada 2,8 GL

 

Volvo har TIC, Ford har TIKK...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...