Jump to content

chip!


Guest ESCORT RST S2

Recommended Posts

turbosystems leverer bra varer... de er veldig godt kjent i rst miljøet i england iallfall.. :) enkleste måten å finne ut av dataene er å maile de.. å spør her inne blir som regel bare "har hørt at" på sånne ting..

Link to comment
Share on other sites

chipene er som regel like, men unntaket er jo at enkelte bedrifter leverer chiper i steg 1, 2 og 3 der steg 1 bare hever trykkgrensa til f.eks. 1 bar. tenningskutt og sånt heves også i forskjellige nivåer.. så er endel forskjeller ute og går..

 

enkelte er også sånn at de fjerner turbotrykksgrensa helt, eller som regel hever de den til et nivå som er laaangt over det som er mulig å kjøre med(10 bar for eksempel)..

Edited by Robox
Link to comment
Share on other sites

tror ikke turbosystems driver med slike stegs trim når d gjelder chip...

 

Er et firma som er meget seriøst, har en kammerat som har en chippa jærne fra turbo systems, og den var d på klistra et merke som d sto re programed by torbosystems, og så vitt jeg vet så var d ikke noe trykk begrensing ell noe på den... lada 1,2bar når den var på topp så vitt jeg vet :)

 

det nr på shipp`n regner jeg med kanskje er pga farve kodene på jærnen... må da ha forskjellige shipper til hver forskjellig farve kode på jærnen så vitt jeg vet.. så regner med at d er farve koden, nr står for... de 4 første siffrene vertfall, og d siste er ganske utydlig, men regner med kanskje d er datoen den ble shippet... står 97 på slutten og det før var så uklart at d ser jeg ikke... men er vell ganske logisk :)

Edited by hår ball
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...