Jump to content

MK2_cosworth

Gjest
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MK2_cosworth

  1. Jada.. men er stor forskjell på drifting å slagge i sving som jeg å mr cossie fikk beskjed om.. ikke var vi utafor bana el.. men når regnet kom å vi skulle dra kom jon å sa d var lov å sladde men etter d ene etter d andre svartflagget var d ingen glede at.. bare frustrasjon.. å kjøre en sierra m 500 hjulhk.. hvem får ungått å sladde m 195/50/15? :-) er enig i at drifting er greit å kutte ut.. men sa jo på førermøte at sladding var lov..

  2. Fikk nå bare svarte flagg hele tia både jeg å p100'n vi kjørte aktivt drifting å spannt å sladda for mye.. når jeg ga opp å hadde bilen på tralla kom Jon bort til oss å sa han hadde i rettesatt vakten som ga oss svart flagg hele tia.. for han skjønte ikke forskjellen på sladd å drift.. men sa var d jo håpløst glatt så tok kvelden..

  3. Hva med noen "klassiske" BBS etc, for en mer Racing look..

     

    Ford-RS200.jpg

     

    rs200knuttel2.jpg

     

    rs11.jpg

     

     

    Blir kult okesom hva du velger tenker jeg smile.gif

    Liker bilen til Liam doran godt.. men lakkerer jeg den svart m monsterreklame blir jeg vell skutt av ihuga orginalfantaster. :whistling: hehe.. men kan alltids lakkere den oppat :)

  4. trur det hadde blitt riktig/gromt med oz racing monte kopi hjula i 18tom

    Har originale magnesium Monte 18" men gammel magnesium=sprekker :angry2: å synes egentlig det begynner å bli mye Monte felger..

×
×
  • Create New...